Vores kompetencer

Med 4,5 års erfaring indenfor IT tilbyder vi udviklingsproceser, der kan tilpasses præcis efter dit behov.

Teknologi

Vi dækker en bred vifte af teknologi til at levere et skrædersyet system, der hjælper med at nå dine forretningsmål:

Mobile App

Kalama kalama kosi

Vores erfaringer

Forståelse af din forretningen - Vi starter altid med at danne en bred forståelse af din virksomhed og bruger denne viden til at udvikle tekniske og funktionelle løsninger, der kan føre din virksomhed tættere på dit mål.

Det rigtige beslutninger - Det kan ske at du under udviklingsprocessen, kommer i en situation hvor du skal træffe essentielle beslutninger. Vi hjælper dig med at træffe gode og rettidige beslutninger baseret på flere års erfaring i markedet, forståelse af prioriteter, analyse, erfaring og dømmekraft.

Fokus på kunden - Vores speciale er at udarbejde et så brugervenligt system, at systemet vil kunne imødekomme og overgå interne og eksterne forventninger overfor dine kunder.

Vedvarende resultater - Vi tager os af optimering af dit system, så du vil kunne opnå de ønskede resultater til enhver tid, selv under hårde omstændigheder.

Samarbejde som et team - Vi skaber samarbejde og opbygger af partnerskaber med din virksomhed med både interne og eksterne samarbejdspartnere - med hensigt om at udvikle eller forbedre dit system.

Handling med ære og karakter - Ud fra erfaring fra markedet, har vi kerneværdier som vi arbejder ud fra: integritet, kærlighed til kodning, tillid og overholde og styrke virksomhedens værdier i både gode og dårlige tider.

Innovation og kreativitet - Vi tænker i nye og innovative tanker som Opret nye og bedre måder, som virksomheden kan få gavn af på sigt.

Målbart resultat

Indtil videre har jeg hjulpet mine kunder med at generere mere end 40 millioner danske kroner i omsætning over et år, dette svarer til 6,6 mil amerikaniske dollars. Her kan du læse hvordan:

Digitalisering

Opgraderede virksomheds infrastruktur mod digitalisering. Hermed elimineret 3-5 timers manual arbejde i gennemsnit, per dag. Tid er den knapeste ressource vi har, går den til spilde på manual indtastningsarbejde, så går virksomheden i glib af vækst.

Integration

Udviklet adskillige brugerdefinerede Web-løsninger ved hjælp af API-integrationer med forskellige ERP-systemer. Regnskabsystemer som: C5, E-conomic, Microsoft Business Central, Winbas, Uniconta, Visma Administration, Fortnox og mere på vej.

360 graders udvikling

Udviklet brugervenlige medarbejdere løsninger med understøttelse af stregkodescanning, print over bluetooth, CMS-system (content management system) til at styre indhold og admin paneler.

Workshops

Afholdt workshops og webinars til at træne virksomheders medarbejdere til at gøre brug af digitalisering i deres hverdags liv. Herudover, træning til social media markedsføring på Facebook og Instagram (SoMe).


Hos Interactive Made opretter vi digitale produkter baseret på behov og ikke krav. Se nogle eksempler på vores arbejde ovenfor.