Hvad koster en App?

Med vores praktiske prisberegner kan du finde ud af, hvor meget din app vil koste på under et minut!

Hvad koster din app?
Hvilke platforme vil du lancere til?
Apple iOS er til dem der brugere iPhones og iPads. Android er til Samsung, OnePlus, Huawei m.m.
Hvad koster din app?
Skal dine brugere kunne logge ind?
Et e-mail-login er generelt bedst at starte med. Dog kan du gøre det nemmere for dine brugere at oprette sig / logge ind via Google, Apple eller Facebook login.
Tilbage
Hvad koster din app?
Skal dine brugere kunne oprette personlige profiler?
En profil betyder, at nogle af dine brugere, skal indtaste oplysninger om sig selv, der kan ses offentligt.
Tilbage
Hvad koster din app?
Skal din app kunne håndtere kamera og billeder?
Skal dine brugere kunne tage, uploade billeder igennem appen? Dette kunne være dokumentations billeder, profil billed, bilag m.m.
Tilbage
Hvad koster din app?
Skal din app kunne håndtere GPS data og Bluetooth?
GPS bruges til lokalisering og placering af dine brugere. Det kan også bruges til at tegne ruter på kort. Bluetooth bruges ofte til at kommunikere med andre enheder. Det kunne være en trådløs printerer, stregkode scanner, sensorer mm.
Tilbage
Hvad koster din app?
Hvordan tjener du penge på din app?
Abonnement er meget populært blandt apps, men køb i app kan give højere afkast på kort sigt, når du opbygger en engageret brugerbase.
Tilbage
Hvad koster din app?
Har din app brug for at kommunikere med andre apps eller programmer?
Dette betyder, at din app vil udveksle data og information gennem API integration. Det kan være med din hjemmeside, regnskabsprogram (såsom E-conomic, C5, Uniconta m.m.), Mobilepay eller andet.
Tilbage
Hvad koster din app?
Bedømmer eller vurderer dine brugere elementer ting i din app?
Skal dine brugere kunne bedømme hindanden og efterlade en anmeldelse? Husk, at bedømmelsessystemer kan variere i kompleksitet og dermed påvirke dit budget.
Tilbage
Hvad koster din app?
Vil du gøre brug af Push Notifikationer?
Push Notifikationer er direkte beskeder sendt til alle dine app brugere. Det bruger man typisk til at oplyse brugeren om ændringer, beskeder og kort information.
Tilbage
Hvad koster din app?
Hvordan skal din app se ud?
Design er det første skridt når man bygger en app. Brugerdefinerede bevægelser, animationer, knapper og tilpassede overgange koster dig - det er ikke billigt at være smuk.
Tilbage

Hvorfor er det dyrt at udvikle en app?

Årsagerne til det er flere, men det er specielt fordi applikationer normalt har mange flere features, end man forventer af en hjemmeside. Det tager tid at udvikle.

Har du nogensinde undret dig over hvor meget det ville koste at udvikle en app til både iOS (iPhone) eller Android? At spørge "hvad koster en app?" er det samme som at spørge ”hvad koster et hus?”. Prisen er vidt forskellig, alt efter dine behov: antal kvadrat meter, have størrelse, placering, byggeår m.m. Det samme gælder for apps. Hvad app prisen ender på, er afhængig af mange ting, herunder design, funktioner og database. Når du vil have en idé om prisen på en app, skal du derfor først fastlægge, hvad du forventer af slutresultatet ved at gøre brug af vores prisberegner ovenover.

Databasen, der bruges i din app, dukker ikke op af sig selv. Det er enten noget, brugeren skal opbygge appen med, eller som du skal købe adgang til. Nogle har et eksisterende system, der henter og gemmer data, mens du i andre app-projekter skal lave noget fra bunden. Hvor du får din database fra, er også en faktor, der har endelig indflydelse på prisen.

Vores prisberegner er baseret på vores erfaring med mange års design og opbygning af fantastiske digitale løsninger såsom mobilapps, webplatforme og marketing. På samme tid har vi undersøgt markedet og sørget for at holde os konkurrence dygtige.

  • 100% Pris Garanti


Hos Interactive Made opretter vi digitale produkter baseret på behov og ikke krav. Se nogle eksempler på vores arbejde ovenfor.