Hvad koster en hjemmeside eller webshop?

Med vores praktiske prisberegner kan du finde ud af, hvor meget hjemmeside vil koste på under et minut!

Hvad koster din web-løsning?
Hvad er formålet med din hjemmeside?
En hjemmeside kan være så simpelt som en landingside, hvor besøgere kan finde relavante information. Eller kan det være noget større som et aktivt salgsværktøj eller webshop.
Hvad koster din web-løsning?
Skal dine besøgere kunne oprette konto og logge ind på din hjemmeside?
Et e-mail-login er generelt bedst at starte med. Dog kan du gøre det nemmere for dine brugere at oprette sig / logge ind via Google, Apple eller Facebook login.
Tilbage
Hvad koster din web-løsning?
Skal din hjemmeside kunne tage imod betalinger?
Når man sælger online, så vil der typisk være behov for at tage imod betalinger. Det kan være kort, mobilepay, mastercard m.m.
Tilbage
Hvad koster web-løsning?
Har din app brug for at kommunikere med andre apps eller programmer?
Dette betyder, at din app vil udveksle data og information gennem API integration. Det kan være med dit system, regnskabsprogram (såsom E-conomic, C5, Uniconta m.m.), eller andet.
Tilbage
Hvad koster web-løsning?
Hvordan skal din hjemmeside se ud?
Design er det første skridt når man bygger en hjemmeside. Brugerdefinerede bevægelser, animationer, knapper og tilpassede overgange koster dig - det er ikke billigt at være smuk.
Tilbage
Hvad koster web-løsning?
Har du behov for hjælp til at markedsføre din hjemmeside?
Der er mange måder at markedsføre en hjemmeside på, det kan være gennem søgeord (SEO), sociale medier (SoMe) og google analytics.
Tilbage

Hvordan kan Interactive Made hjælpe med din web-løsning?

Opbygning eller udvidelse af din web-løsning kan blive en skræmmende opgave meget hurtigt. Naturligvis har du brug for en pålidelig og erfaren partner til at påtage sig dette ansvar. Og når det kommer til webstedsudvikling, krydser Interactive Made alle de rigtige felter.

Glem ikke det faktum, at lige nu er det perfekte tidspunkt til at bygge en web-butik. De kunder, der ikke er villige til at besøge indkøbscentre, har vænnet sig til at besøge web butikker til at finde det de søger. Hvad mere er, vi ved, hvordan vi styrer udviklingsbudgettet klogt for at skabe alt, hvad du har brug for for at få det perfekte websted!

Vi hjælper naturligvis også med marketing på sociale medier, da dette er vores speciale. Det kan super godt betale sig at promovere på Facebook og Instagram, da de er det mest dominerende social medie indtil videre. Vi opstiller en gratis markedsføringsstrategi til dig, og kan selvfølgelig godt hjælpe med at drive din markedsføring for dig.

Vores løsninger er skrædersyet og fuldt ud customized. Vi kan endda integrere smarte løsninger til dit websted, hvor dine kunder kan bruge deres mobil-kamera som stregkode scanner og push notifikationer.

  • 100% Pris Garanti


Hos Interactive Made opretter vi digitale produkter baseret på behov og ikke krav. Se nogle eksempler på vores arbejde ovenfor.